In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Tante Roosje -

Rembrandtplein 5, Amsterdam
Algemeen
Cafe Tante Roosje. Café Tante Roosje is een nieuw nostalgisch café op het Rembrandtplein, waar het gezellige Amsterdams sfeertje is gecombineerd met een moderne twist. Bij Tante Roosje kan je de gehele dag terecht, voor o.a. ontbijt, lunch, avondhap, borrel en bovenal gezelligheid.
Sfeer & interieur. Cafe Tante Roosje biedt elke dag een speciale activiteit, variërend van Horeca-avond, Sportcafé, Koopavondmenu, DJ night en lekker meezingen met 80% NL. Op 1 hoog boven Café Tante Roosje bevindt zich ‘Je Eigen Café’; een privé café geschikt voor groepen van 5 tot 55 personen. Naast een bar is hier ook een beamer, internetverbinding en airco aanwezig!
Telefoon: 020-8208257
Website: http://www.tanteroosje.nl

Cafe Tante Roosje, Rembrandtplein 5, Amsterdam
Heel de dag