In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Eetcafé Gollem's Proeflokaal -

Overtoom 160-162, Amsterdam
Eet café
Eetcafé Gollem's Proeflokaal. In 1974 startte Café Gollem als eerste in Amsterdam een café met een uitgebreid assortiment aan Belgische en buitenlandse speciaalbieren. Wat een bezoekje aan Café Gollem's Proeflokaal tot een unicum maakt zijn de 100 Speciaalbieren uit fles en 22 bierkeuzes op tap!

Ieder maandag om 20.30 uur "Pubquiz"
Deelname is gratis. Quizhap voor slechts €8,-

Jazz ieder zaterdag avond vanaf 20.30 uur
We hebben wel een zomerstop van juli t/m eind augustus
Sfeer & interieur. Inmiddels zijn er drie vestigingen. Deze vestiging aan Overtoom staat bekend als een gezellig eetcafé waar je in gepaste, haast nostalgische sfeer kunt genieten van bourgondische maaltijden.
Keuken & kaart. Veel van de gerechten worden bereid met speciaalbieren. Ook zijn er diverse borrelhapjes waaronder de trappisten kaasplank of ambachtelijk bereide kroketten met bijvoorbeeld garnalen of Koninckbier.
Telefoon: 0206129444
Website: http://www.cafegollem.nl

Eetcafé Gollem's Proeflokaal, Overtoom 160-162, Amsterdam
Ma - do: 16.00-01.00
Vr - za: 12.00-03.00
Zo 12.00-01.00