In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Wapen van Bloemendaal -

Zijlvest 1a, Haarlem
Muziekcafé
Het Wapen van Bloemendaal. Het Wapen van Bloemendaal het Golden Oldies Café van Haarlem. Zij tappen zowel Heineken- als Brand bier en schenken heerlijke koele rosé, droge en zoete witte- en een mooie rode wijn. Zeer geschikt voor recepties en borrels!
Sfeer & interieur. Het Café Het Wapen van Bloemendaal heeft een aparte rookruimte en een knusse, gezelllige sfeer. Het Wapen van Bloemendaal, is het Golden Oldies Café, waar kennissen vrienden worden!
Keuken & kaart. Hollandse Tapas Kaasie Kaasie (Kaasplankje Edammer jong belegen) □ Kaasplateau de luxe (Diverse Hollandse kazen met kletsenbrood en perenstroop) □ Of je worst lust? (Een halve rookworst van de Krocht met een plukje zuurkool en Groninger mosterd) □ Enkeltje Haarlem-Amsterdam (Combi van Haarlemse paardenworst en Amsterdamse ossenworst) □ Balletje uit de Jus (Huisgemaakte bal gehakt volgens grootmoeders recept) □ Spaarndammertje (Vers gerookte paling uit Spaarndam op toast) □ Lekkere trek (Portie van 6 echte Van Dobben bitterballen) □ Ouderwetse Tosti (Rijk gevuld met ham en kaas) □ Effe Dippen (Warm Waldkornbroodje met remoulade saus en verse kruidenboter)
Telefoon: 023- 8448277
Website: http://www.hetwapenvanbloemendaal.nl

Het Wapen van Bloemendaal, Zijlvest 1a, Haarlem
7 dagen per week van 16:00 - 01:00, Zaterdag vanaf 14:00