In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- KV Lunch en Wijn -

Spekstraat 8, Haarlem
Algemeen
KV Lunch en Wijn. KV lunch & wijn borrelbar is een trendie bar in Haarlem dat gerund wordt door de zelfe eigenaar als de polobar en licht in het zeer gezallige en historische centrum van Haarlem
Sfeer & interieur. De bar is trendie ingericht met ware disco letlampen en een trendie bar voor in de avonduren.
Geschiedenis. De bar heeft verschillende namen en eigenaren gekent Zo heten het eerst hotel cafe Damiate en was het heel oudbollig ingericht als oudbruin cafe toen het voor de zoveelstekeer van eigenaar veranderde werd het ook tijd om de naam te veranderen en is het praag gaan heten Mar omdat cafe praag niet zo goed liep werd het verkocht aan de polobar en kreeg het cafe een nieuwe bestemming met een nieuw concept en kan er nu geluncht woorden.
Telefoon: 023-2020186
Website: http://www.kv-haarlem.nl

KV Lunch en Wijn, Spekstraat 8, Haarlem