In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bobs Party Palace -

Uitgeest, Westerwerf 1, Noord-Holland
Bobs Party Palace. Iedere zaterdag is een belevenis tot 05:00 uur in de nacht met hippe deejay's en artiesten, een spectaculaire licht- en videoshow, gezellige bartenders, fantastische dansshows, veel extra's en natuurlijk de beste muziek en de leukste partygangers!
Sfeer & interieur. Bobs Party Palace beschikt over 2 hippe discotheken, te noemen Bobs en Club Planet. Bobs vanaf 16 jaar, Club Planet voor het trendy publiek van 18 jaar en ouder. Prachtige lounges, grote dansvloer en een sfeervolle inrichting.
Muziek. Bobs: House, electro, eclectic, groove en club. Club Planet: commerciŽle & groovy house met af en toe een soulful twist.
Telefoon: 0251315150
Website: http://www.bobs.nl

Bobs Party Palace, Uitgeest, Westerwerf 1, Noord-Holland
23.00 - 05.00 uur