In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Jimmy Woo -

Korte Leidsedwarsstraat 18, Amsterdam
Jimmy Woo. Jimmy Woo Lounge is een luxe nachtclub dat in korte tijd een begrip is geworden door de visie van clubeigenaar Casper Reinders van de rijke wereldreiziger Mr. Jimmy Woo. Geïnspireerd door de combinatie van kennis en liefde voor Aziatische kunst met een geraffineerd gevoel voor de laatste trends in muziek en design opende de denkbeeldige Mr. Woo in december 2003 de deuren van zijn eigen club vlakbij het Leidseplein in Amsterdam.

Jimmy Woo houdt van extravagantie maar waardeert ook zijn privacy. Beide aspecten worden weerspiegeld in het ontwerp en de bar lay-out. Bladgoud, zwarte lakmuren, Japanse lantaarns en een echt antiek opiumbed uit 1860 doen denken aan een romantische scène uit Once Upon a Time in America. Maar Jimmy Woo biedt niet alleen een mooi stukje geschiedenis, hij is ook op de hoogte van de allernieuwste technieken waaronder het beste geluidssysteem ontworpen in Londen en een fascinerend plafond met meer dan twaalf duizend lampjes.
Sfeer & interieur. Jimmy Woo laat zich voor het interieur ook inspireren door bepaalde bekende kunstenaars. De bezoeker zal onmiddellijk meegenomen worden door de prachtige muurschilderingen gemaakt door Mark van Holden en Henk Schiffmacher en de sensuele foto’s van de Japanse fotograaf Araki. Het ingenieuze interieurontwerp, gecreëerd door B.inc Interior Stuff, zorgt voor een glamourachtige achtergrond tegen een decor van deskundig opgeleide cocktailshakers.
Muziek. Speciaal ontworpen door Funktion One en ingevoerd vanuit London biedt Jimmy Woo het beste geluid wat er op dit moment in de wereld te krijgen is. Bovendien is het voor ieder evenement mogelijk om verschillende DJ’s, VJ’s, MC’s, dansers, jazz-zangers etc. te verzorgen. De vaste muziekopstelling bestaat uit een eclectische mix van urban music. Resident top DJ's in Jimmy Woo zijn Tom Trago (donderdag), Hitmeister D (vrijdag) en Leroy Rey (zaterdag).
Telefoon: 0206263150
Website: http://www.JimmyWoo.com

Jimmy Woo, Korte Leidsedwarsstraat 18, Amsterdam
Jimmy Woo is vier dagen per week geopend: Maandag, dinsdag, woensdag: gesloten
Donderdag: 23.00 uur tot 03.00 uur
Vrijdag: 23.00 uur tot 04.00 uur
Zaterdag: 23.00 uur tot 04.00 uur