In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- P60 -

Amstelveen, Stadsplein 100a, Noord-Holland
P60. P60 is hèt podium voor pop, cultuur en media in Amstelveen met wekelijks een uitgebreid programma aan concerten, dancefeesten, workshops, verhuur van oefenruimtes en meer voor alle leeftijden.

Gelegen naast busstation Amstelveen is P60 gemakkelijk én 24uur per dag bereikbaar met het OV vanuit Amsterdam CS, Amsterdam Bijlmer Arena en Schiphol. Ook bieden de naastgelegen parkeergarages voldoende ruimte om de auto te parkeren. Bekijk de P60 agenda voor een overzicht van het aanbod en kom eens langs!
Sfeer & interieur. P60 bestaat uit een gezellig eetcafé dat tot na middernacht open is, een kleine zaal voor 150mensen en een grote zaal met balkon, rookruimte en bar voor 650 mensen. Het P60 café biedt de 2-in-1 hap: eten in combinatie met het concert tegen gereduceerd tarief.
Muziek. Concerten en dansnachten in diverse genres: Pop, Jazz, Rock, Dance, Techno, Ska, Reggae, Industrial, 80's & 90's, house.
Telefoon: 020-3453445
Website: http://www.P60.nl

P60, Amstelveen, Stadsplein 100a, Noord-Holland
Do / Vr / Za - evt zondag