- Partycentrum Las Vegas Zaandam -

K. Kanstraat 4 (achter de Burcht), Noord-Holland
Partycentrum Las Vegas Zaandam. Las Vegas is dé uitgaansgelegenheid in Zaandam voor 25+ om in een ongedwongen sfeer uit te gaan. Door de verschillende thema’s is geen zaterdagavond hetzelfde. Van Goud van Oud en Salsa/Zouk Party's en Disco-Train, Classics Party tot Rock&BluesNight (live) en Club Vegas, voor de jongeren. Ook kunt u Rock & Roll-lessen en Salsa en Zouk danslessen volgen, deze worden gegeven door The Latin Club.
Sfeer & interieur. Iets te vieren maar liever niet thuis? Het is mogelijk om een verjaardag/bedrijfsfeest of bruiloft/vrijgezellenfeest in Bar Vegas te vieren. Het interieur doet denken aan de 50-er jaren, met mooie wandschilderingen van o.a. Marilyn Monroe. Partycentrum Las Vegas heeft een afgescheiden discoruimte, waardoor er aan de gezellige voorbar met aparte rokersruimte een feestje gehouden kan worden tot een groep van +/ 70 mensen.

Bij grotere partijen wordt het feest gehouden in de discotheekruimte met grote dansvloer, een grote en kleine bar met de mogelijkheid tot DJ's of een gezellige liveband.(informeer naar de vele mogelijkheden)
Muziek. Door de thema-avonden zijn er veel verschillende muziekstijlen en live bandjes. Elke 2e zaterdag van de maand, Disco-Train, Classics Party met 80/90-er jaren muziek. Maar ook Live bandjes met Rock & BluesNight, Braziliaanse Zouk en Salsa. En 50/60-er jaren, Rock & Roll. Goud van Oud, is elke 1e vrijdag van de maand met DJ Cees, 70/80/90-er jaren. En nieuw is Club Vegas, met DJ's en muziek voor jongeren. Check de agenda op de website voor meer info.
Recensies. Voor het regelmatig ontvangen van informatie over de thema-avonden en activiteiten van Partycenter Las Vegas Zaandam,kijk op hyves, en word lid van de spot: Partycenterlasvegas.hyves.nl
Telefoon: 075-6162628 / 062245
Website: http://www.lasvegaszaandam.nl

Partycentrum Las Vegas Zaandam, K. Kanstraat 4 (achter de Burcht), Noord-Holland