In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bella Brasil -

Bilderdijkstraat 195-h, Amsterdam
Ontspanning
Bella Brasil. Mijn naam is Marcia, ik ben van Braziliaanse afkomst en heb mijn diplomaīs voor het werken met Brazilian Wax, harsen en nagels in een van de beste Beauty scholen van BraziliŽ behaald. In Nederland heb ik mijn scholing uitgebreid met het diploma nagelstyliste. Na lang thuis te hebben gewerkt heb ik besloten om mijn eigen zaak op te richten. Ik stel u graag voor aan de ďBella BrasilĒ salon!
Geschiedenis. Vanaf mijn zeventiende ben ik werkzaam in diverse schoonheidssalons en wat ik wil is daarin blijven werken; met mensen praten, harsen, wimpers zetten, manicuren, etc. etc. Ooit had ik een droom; een eigen salon. Deze droom heeft vorm gekregen! Inspiratie: dit zoek ik meestal in mijn land, BraziliŽ (waar ik geboren ben). Hier in Nederland zoek ik de beste professionals om een team te vormen. Een team dat in harmonie met elkaar werkt en haar klanten blij maakt. Natural Hars: Suiker en limoen! Dat is alles, goed voor je huid, goed voor onze salon en goed voor het milieu! Daar zijn we heel blij mee! Nagels: Deze doen wij zoals ik in BraziliŽ heb geleerd (muito bom!) Voeten: Goed wassen, goed masseren om ze lekker te laten voelen, nagels knippen, vijlen, nagelriem weghalen, lakken met een mooie kleur, dit alles naar keuze van de klant. Eyelash doen wij ook: Blijven in de mode en zorgen voor een zwoele blik. Daar hou ik van, Chic! Ik zie je graag in de salon!
Telefoon: 020 737 1528
Website: http://www.bellabrasil.nl/

Bella Brasil, Bilderdijkstraat 195-h, Amsterdam
Geopend van maandag t/m zondag Maandag van 11:00 tot 20:00 Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 20:00 Zaterdag van 09:30 tot 18:00 Zondag van 12:00 tot 18:00