In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Markerhuisje -

2e Wittenburgerdwarsstraat 133, Amsterdam
Internationaal (Portiugees Mediterraans accent)
't Markerhuisje. Restaurant 't Markerhuisje is een pittoreske locatie aan het water waar aanmeren van schepen tot 15 meter is mogelijk. Het is een voormalige werfhuisje gerestaureert door Stadsherstel-Amsterdam.

Restaurant 't Markerhuisje Amsterdam is prima locatie voor een verjaardagsfeest, zakelijke-borrel, of kinderfeestje. Indien gewenst kunnen zij Live-muziek arrangeren. Het is mogelijk voor groepen tot 50 personen te boeken en als het terras open is is er nog meer plaats omte genieten van Restaurant 't Markerhuisje.

Zij hebben een vergunning die loopt tot 2 s'nachts of 3 uur in het weekeinde.
Geschiedenis. Het voormalige werfhuisje is vrijstaand en is onlangs herbouwd het ligt aan het water en is prima per schip bereikbaar.
Sfeer & interieur. Klassiek eenvoudig. Beganegrond + Serre en een souterain voor exposities of presentaties.

Ligging: Amsterdam Centrum Oost nabij Het Scheepvaart Museum. Openbaar vervoer Bus 22 42 vanaf Centraalstation Amsterdam. Of Tram lijn 10 Halte Czaar Peterstraat opstappen Leideseplein bijvoorbeeld.
Keuken & kaart. Restaurant 't markerhuisje Amsterdam voert een Portugees / Mediterraanse Keuken en de specialiteit is Kip Piri-piri. Op het menu staan tapas en ze hebben ook een speciaal groepsmenu en speciale Portugese gerechten en goede wijn.
Recensies. excellent Prachtige plek: historisch gebouwtje met terras aan een binnenhaven, aangenaam toeven in de vroege avondzon. Het eten smaakte prima in al z'n eenvoud. Kip piri piri zoals het hoort: pittig, goed doorbakken en niet droog; en in de Portugese kaasfondue proefden we verschillende kazen die elkaar goed aanvulden. Simpele maar soepele huiswijn completeerde het geheel. De bediening was ook nog eens attent en hoffelijk. Need we say more? Aanrader!
Telefoon: 020-7749186
Website: http://www.markerhuisje.nl

't Markerhuisje, 2e Wittenburgerdwarsstraat 133, Amsterdam
17:00 - 22:00 uur