In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Anak Tiga Pulau -

Postjesweg 4, Amsterdam
Indonesisch
Anak Tiga Pulau. Restaurant Anak Tiga Pulau "volop luxe en comfort" bevindt zich in een drukke kruispunt aan de Postjesweg hoek witte de witstraat in hartje Amsterdam. Bij binnenkomst zult u aangenaam verrast worden door de sfeervolle hedendaagse interieur. Volop kaarsen en ouderwets handgemaakt batik uit elk deel ven Indoniesie. Ons team verwelkomt u zeven dagen per week in Indonesische kledij met een gastvrij "Selemat Datang" onthaal. "Een bezoek aan dit unieke drie keukens restaurant staat garant voor service, sfeer en hoogwaardige kwaliteit voor een vriendelijke prijs".
Geschiedenis. Anak Tiga Pulau heeft een unieke betekenis, wat in het Nederlands betekent Kinderen van drie eilanden. Wij hebben ook daarom ruime keuze uit drie keukens waaronder Sumatriaans, Javaans en Borneo's
Keuken & kaart. Culinaire Beleving. Bij Anak Tiga Pulau is eten een ware beleving. De Chef-kok uit Borneo en zijn koks laten u intens genieten door een explosie van smaken en geuren te bereiden. Er worden hier uitsluitend Indonesische specialiteiten geserveerd. Geniet volop van onze uitgebreide rijsttafels of gevarieerde a la carte menu's met keuze uit gevogelte, vis, vlees en vegetarische gerechten. Al onze gerechten worden vers bereid. Dit ter bevordering van de smaak en geur sensatie.

Anak Tiga Pulau heeft samen met wijnprofessionals een mooi bijpassend wijnkaart samengesteld die in balans is met de authentieke Indonesische specialiteiten. De wijnkaart varieert van een mooie huiswijn tot exclusieve wijn.
Telefoon: (020)6160697
Website: http://www.anaktigapulau.nl

Anak Tiga Pulau, Postjesweg 4, Amsterdam
Dagelijks van 14.00 tot 01.00 weekend tot 03.00