In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Brance Loosdrecht -

Loosdrechtse Plassen, Oud loosdrechtsedijk 253, Noord-Holland
Frans, Internationaal
Brance Loosdrecht. BRANCHE restaurant heeft een fantastisch uitzicht over de plassen en is ook per boot of sloepje goed bereikbaar. BRANCHE is iedere dag geopend van 07.00 uur 's ochtends tot 22.00 's avonds voor een all day breakfast, een heerlijke salade, bagels of onze “No rule BRANCHE Burger”. Genietend van wisselende jazzmuzikanten die 6 dagen per week optreden kunt u heerlijk ontspannen loungen met een BRANCHE Smoothie tezamen met een bittergarnituurtje of een Oosters hapje.
Sfeer & interieur. De naam BRANCHE is ontleend aan de natuur. Dit komt aan de ene kant tot uiting in de natuurlijke kleurstelling en de gebruikte materialen voor het interieur. Maar de inspiratie voor de naam BRANCHE komt ook voort uit de diversiteit van de seizoenen. BRANCHE is immers “tak” in het engels en bomen en hun oogst staan in de gerechten centraal. De gerechten van BRANCHE zijn natuurlijk, vers en herkenbaar op de manier waarop de natuur het heeft bedoeld.
Keuken & kaart. Geniet van hun menu gebaseerd op een mix van de Europeaans, Aziatisch en Amerikaanse keuken, voor een eerlijke prijs en in een moderne omgeving.
Telefoon: +31 35 5824904
Website: http://www.brancherestaurant.com/loosdrecht

Brance Loosdrecht, Loosdrechtse Plassen, Oud loosdrechtsedijk 253, Noord-Holland
van 07:00 uur tot 22:00 uur