In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Ctaste -

Amsteldijk 55, Amsterdam
Dineren in het donker
Ctaste. Met een hoge populariteit in steden zoals Berlijn, Parijs, Londen, Hollywood en Wenen is nu ook de allereerste "dineren in het donker" experience geopend in Amsterdam! Het dineren in het donker brengt u in een wereld die u nog nooit heeft ervaren…Laat u meenemen door een reis van smaak, geluid en tast.
De belevenis begint in de verlichte lounge, waar eerst rustig alles wordt uitgelegd en u uw bijzonderheden kan doorgeven terwijl u geniet van een lekker drankje. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw spullen in kluisjes op te bergen zodat u uw handen vrij heeft voor deze ervaring. Daarna wordt u begeleid naar de donkere eetzaal, waar u absoluut niets meer ziet. In het donker wordt u bediend door de vriendelijke visueel beperkte bediening, die zonder licht perfect functioneert en garant staan voor een diner om nooit te vergeten. Hun advies is om de beleving verder op zijn beloop te laten en u te laten verrassen door de gerechten van de chef.
Geschiedenis. Sinds 2007 wordt deze unieke beleving aangeboden, vele BN-ers gingen u al voor in de deze bijzondere ervaring. Naast het dineren kunt u nu ook brunchen, high tea-en, high wine, high beer, chocoladefondue-en en bierproeven.
Sfeer & interieur. Het gehele Ctaste team helpt uw avond zo geslaagd mogelijk te maken en u een ervaring te geven die u niet snel zult vergeten! De bediening. In Ctaste werken 10 visueel beperkte kelners om u veilig naar uw plaats te brengen en u vervolgens eten en drinken uit te serveren. U kunt ten allen tijde in het donker de naam van uw kelner roepen. Hij of zij zal dan zo snel mogelijk naar u toekomen om u te helpen. Bijvoorbeeld als u iets wilt bestellen, of tijdelijk terug naar het bargedeelte wilt.
Keuken & kaart. De chef heeft het menu bewust samengesteld om u maximaal te laten genieten van het eten in het donker. Alle gerechten zijn, waar mogelijk, bereid met verantwoorde ingrediënten om de geur en smaak optimaal tot uiting te laten komen. Ctaste varieert dagelijks met seizoensgebonden gerechten. Om de beleving in het donker groter te maken werken zij met verrassingsmenu’s, u vertrouwt de chef op zijn blauwe ogen en vaart blind op zijn suggestie. Het menu kan bestaan uit zowel vis, zeefruit, vlees en gevogelte. Uiteraard kunnen zij rekening houden met bepaalde voorkeuren en allergieën. Ook hebben zij een vegetarisch menu; gezonde en gevarieerde smaakvolle gerechten zodat iedereen een unieke smaakbeleving kan beleven bij Ctaste. Een menu van €39,50 bestaat uit 3 gangen: een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij ieder gerecht heeft Ctaste een passende wijn geselecteerd. Met het bijpassend wijnarrangement van slechts € 12,50 p.p. bent u verzekerd van een goed glas bij iedere gang.
Telefoon: 0206752831
Website: http://www.ctaste.nl

Ctaste, Amsteldijk 55, Amsterdam
17:00-23:00 uur