In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Ark -

Nieuw Heiligland 3, Haarlem
Frans
De Ark. De Ark, in het Nieuw Heiligland, bevindt zich in het oudste stukje Haarlem, In de twee historische panden 3-5-5a is het sinds jaar en dag goed vertoeven.
Sfeer & interieur. Sinds 1975 is Frank Huissen met z'n collega's altijd bezig het iedereen naar de zin te maken. De Ark is een gezellig, ouderwets bruincafé met z'n 3 verdiepingen. Daarbij is De Ark ook nog eens een van de grootste restaurants van Haarlem. De Ark is ook heel geschikt voor groepen en is zeer kindvriendelijk.
Keuken & kaart. De keukenbrigade staat onder leiding van chef-kok Han Rijnbergen. De keuken heeft veel internationale invloeden, wat resulteert in een zeer uitgebreide en overzichtelijke kaart.
Naast deze a la carte kaart zijn er ook dagelijks wisselende gerechten.
Telefoon: 0235311078
Website: http://www.restaurantdeark.nl

De Ark, Nieuw Heiligland 3, Haarlem
Openingstijden keuken: 1700 uur tot 22.00 uur