In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Nieuwe Zuwe -

Kortenhoef, Zuwe 20c, Noord-Holland
Frans-Internationaal
De Nieuwe Zuwe. Prachtig gelegen aan de Kortenhoefse plassen biedt restaurant de Nieuwe Zuwe niet alleen een prachtig uitzicht, maar zeker ook een culinaire verrassing. Passie voor koken en wijn komt tot uiting in de menukaart en de wijnarrangementen, waarvan de samenstelling minstens zeven maal per jaar wisselt. Specialiteiten zijn (huisgerookte) visgerechten, maar ook voor onze vleesgerechten rijdt menig gast graag een stukje om!
Geschiedenis. Chefkok Melvin Keff en zijn broer Danny Keff (gastheer/sommelier) hebben de Nieuwe Zuwe overgenomen van hun ouders. Melvin heeft sinds 1999, na deel uit te hebben gemaakt van de keukenbrigades van divers tweesterrenzaken, de regie over de keuken. Sinds de komst van zijn broer Danny in 2005, staan beide broers garant voor een culinaire verrassing op niveau.
Sfeer & interieur. Gemoedelijk klassiek, wellicht huiselijk te noemen. Je voelt je hier in ieder geval direct thuis. Tafels zijn linnengedekt met kristalglas. Door de grote raampartijen heeft het restaurant een panoramisch uitzicht op de plassen. Het dakterras heeft evenals het restaurant een capaciteit van 45 couverts.
Keuken & kaart. Dagverse seizoensproducten verwerkt in eigentijdse gerechten. Omdat we de keukenseizoenen volgen wisselt onze menukaart regelmatig.
Recensies. In dit restaurant voor het eerst gegeten. Het was een zeer aangename verrassing! Zeer plezierige en persoonlijke bediening, uitstekende keuken en aangename inrichting. Het restaurant ligt iets van de weg af en heeft van buiten niet zo'n sterke uitstraling maar van binnen is het prima in orde en in de zomer kan je gebruik maken van het geweldige terras wat uitkijkt over de plas. We hebben geweldig gegeten! Het 4 gangen menu was zeer gevarieerd en mooi op elkaar afgestemd. Het door de gastheer met zorg samengestelde wijnarrangement (met een heel mooie Canadese witte wijn) viel zeer goed in de smaak. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Niet meer voorbij rijden!
Telefoon: (035)6563363
Website: http://www.nieuwe-zuwe.nl/

De Nieuwe Zuwe, Kortenhoef, Zuwe 20c, Noord-Holland
12.00 uur - 21.00 uur (zondags gesloten)