In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- FLO Amsterdam -

Amstelstraat 9, Amsterdam
Frans
FLO Amsterdam. FLO Amsterdam is een uitstekende locatie voor culinaire liefhebbers en iedereen die van de Franse keuken houdt. Je ondervindt het Franse gevoel door het exquise Fruits de Mer buffet direct bij de ingang, kenmerkend voor de vele beroemde brasseries in Frankrijk.

Restaurant FLO Amsterdam is gevestigd vlak bij het beroemde "Rembrandtplein" in het Eden Rembrandt Square Hotel op de hoek van de Amstelstraat en de Paardenstraat.
Geschiedenis. Restaurant FLO Amsterdam is een zusteronderneming van de bekende Parijse Brasserieen als La Coupole, Bofinger en Boeuf sur le toit. In 2006 heeft FLO Amsterdam haar deuren geopend. Daarmee zette de Groupe FLO waartoe FLO Amsterdam behoort de eerste stappen in Nederland.
Sfeer & interieur. De uitstraling van restaurant FLO Amsterdam is al even Frans als de kaart. Kenmerkend voor de brasserieen zijn uiteraard de comfortabele banken, de strak gedekte tafels met helder wit linnen en de koperen railingen.
Keuken & kaart. Het menu is geïnspireerd op de typische ambachtelijke Franse keuken en traditionele kookmethodes en wisselt iedere drie maanden.
Telefoon: 020-8904757
Website: http://www.floamsterdam.com

FLO Amsterdam, Amstelstraat 9, Amsterdam
Maandag t/m Vrijdag van 12.00 tot 00.00, Zaterdag en Zondag van 17.30 tot 00.00