In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Gespot -

Prinsengracht 422, Amsterdam
Italiaans
Gespot. In restaurant Gespot, aan de Prinsengracht 422 in Amsterdam, worden diverse antipasti en overheerlijke soorten pasta geserveerd, maar daarnaast ook een mooi stuk vlees of een heerlijke vis. Onder het restaurant bevindt zich een souterrain, dat uitermate geschikt is om een aperitief te drinken of waar na het diner heerlijk gelounged kan worden. Er kan ook plaatsgenomen worden met een grote groep.
Keuken & kaart. Bij restaurant Gespot worden diverse antipasti en overheerlijke soorten pasta geserveerd, maar daarnaast ook een mooi stuk vlees of een heerlijke vis. Er worden hier veel wijnen per glas geserveerd en er is een uitgebreide cocktailkaart. Gastheer Roy van Huijstee ontvangt zijn gasten graag voor een gezellig diner.
Telefoon: +31203203733
Website: http://www.restaurant-gespot.nl/

Gespot, Prinsengracht 422, Amsterdam
dinsdag tot en met donderdag: 18:00 tot 23:00 uur
vrijdag tot en met zaterdag: 18:00 tot 03:00 uur