In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Choc Studio Interieur -

Sophiaplein 6 t/m 12, Haarlem
Interieur
Choc Studio Interieur. Choc Studio Interieur combineert Italiaans design met Hollands ontwerp. Het resultaat is een gevarieerde en inspirerende wooncollectie. De eigenzinnige stijl die kenmerkend is voor Choc Studio, zorgt voor een snel groeiende klantenkring in heel Noord Holland.
Geschiedenis. Najaar 2007 is Choc Studio Interieur gestart in Haarlem. De meeste Haarlemse woonwinkels hebben een traditionele stijl. Choc Studio wil daarentegen met haar collectie het hip wonen naar deze stad te halen.
Assortiment. Van loungebanken tot maatwerktafels. Luxe gordijnstoffen, behang, vloerkleden op maat en woonaccessoires. Choc Studio voert o.a. Verzelloni, Frigerio, Meridiani, Gelderland, Pilat en Pilat, Mossi, Limited Edition, Prades, Prandina.
Telefoon: 023-5328487
Website: http://www.chocstudio.nl

Choc Studio Interieur, Sophiaplein 6 t/m 12, Haarlem
di-vrij 10.00-17.30 uur / za 10.00-17.00 uur / 's avonds op afspraak